Over ons

OVER ONS

 

New Bee Europe werd opgericht door enthousiaste New Bee fans en is de exclusieve New Bee distributeur voor België en Nederland, maar we bedienen uiteraard ook andere Europese landen. 


We zijn gevestigd in België en staan in rechtstreeks contact met het New Bee Marketing-, Operations- and Research & Development team waardoor we eerstelijns verkoop en klantenondersteuning kunnen bieden aan onze Belgische en Nederlandse klanten. We zijn er van overtuigd dat New Bee producten aanbiedt die de beste zijn in hun prijscategorie en we zijn er zeker van dat u onze mening zal delen.   

 

Al onze producten worden particulier verkocht, maar ook professionele gebruikers kunnen bij ons terecht (gepersonaliseerde producten) evenals handelaars. Voor meer informatie over B2B prijzen en mogelijkheden kan u ons contacteren op info@newbee-europe.com en we zullen u met plezier verder helpen. 

 

Voor New Bee Europe is geluid het allerbelangrijkste. We zijn overtuigd van de kwaliteit van de producten die we aanbieden. U zal kunnen ervaren dat onze koptelefoons van hoge kwaliteit zijn voor een betaalbare prijs.

 

Pure Sound - In een drukke wereld vol lawaai verdient iedereen rustige momenten zonder gestoord te worden, Onze Active Noise Cancelling toestellen bieden ruisonderdrukking van hoge kwaliteit, die zowel de lage als hoge frequentiegeluiden dempen. Zowel alle eigenschappen als de kwaliteit van de toestellen behoren tot de besten van hun categorie. 


Sound in action - Onze draadloze oortjes én onze koptelefoons bieden de mogelijkheid om je te vergezellen van muziek gedurende al je activiteit! Of je nu gaat joggen of Fortnite's Battle Royale wil winnen, New Bee zorgt voor de perfecte match!