NB-10

NB-10

HET BESTE GELUID


Onze Premium Active Noise Cancelling over-ear koptelefoon, ontworpen voor comfort, gebruiksgemak en geluid van topkwaliteit.


HTB1OwM8e5CYBuNkSnaVq6AMsVXaN_edit
HTB1IKD1nCBYBeNjy0Feq6znmFXac.jpg_
4_transparant
13_transparant
9_transparant
18_transparant
HTB1JWFjfgKTBuNkSne1q6yJoXXa4

De hoge afwerkingsgraad, zijn vele eigenschappen en accessoires...De NB-10 moet helemaal niet onder doen voor de klassieke merken!

ONTDEK ALLE EIGENSCHAPPEN


De NB-10 biedt alle snufjes die je kan bedenken. Near Field Communication, Active Noise Cancelling en daar bovenop de Bluetooth V4.2 (Qualcomm chipset) die toelaat om twee NB-10's draadloos met een zelfde geluidsbron te verbinden (True Wireless Stereo). 

Als extraatje wordt de NB-10 geleverd met een draadloze laadstand: zo vergeet je nooit je koptelefoon op te laden. En mocht je het toch vergeten, dan is er nog altijd verbinding met de bijgeleverde kabel mogelijk om eindeloos te kunnen genieten van je premium koptelefoon.

Samen met de handleiding zit alles in een handig en stevig etui.


ACTIVE NOISE CANCELLING (ANC)


De MAXIM geïntegreerde chipset biedt eersteklas actieve ruisonderdrukkingstechnologie. De geluidsgolven uit de omgeving worden geanalyseerd door de noise cancelling chip en er wordt een omgekeerde golf geproduceerd. Hierdoor wordt het omgevingsgeluid tot een minimum beperkt.

Wat kan je verwachten: een sterke ruisonderdrukking (tot 29.75 dB), waardoor je rustige muziekmomenten krijgt terwijl je bijvoorbeeld in het vliegtuig, de trein of in een drukke omgeving zit.

De NB-10 zal de menselijke stemmen in de buurt niet volledig annuleren, omdat het zich richt op hoge en lage frequente herhalende geluiden.

Terwijl je je favoriete muziek afspeelt, vergeet je de omgeving. Alleen jij en je muziek!

NEW BEE STAAT VOOR KWALITEIT


De oortjes werden overtrokken met super zacht leder. Je zal genieten van het zachte gevoel.

De hoofdband is overtrokken met hoogwaardig lamsleer. Stijlvol en comfortabel. 

De NB-10 is opvouwbaar, helemaal gemaakt voor comfort en gebruiksgemak. Geen enkele moeite werd gespaard om aan jouw kwaliteitseisen te voldoen.